CDM GRUP oferă servicii complete de desfundare  cu autospeciale vidanje dotate şi avansate din punct de vedere tehnologic si curatitoare profesionale de canalizare ce pot fi utilizate pentru orice tip de conducte, în orice loc şi în orice condiţii. Parcul auto apartinand CDM este constituit din autospeciale  mici, medii şi mari, fiecare cu caracteristici specifice ce vin în întâmpinarea oricărei probleme cu care se prezinta clientul.

Toate autospecialele  sunt dotate cu echipamente specifice, sonde canal-jet de diverse tipuri şi dimensiuni- în funcţie de conducta ce urmează a fi tratată, tuburi cu prelungirile aferente pentru aspirarea  deseului din conductele de scurgere, arcuri în spirală pentru eliminarea calcarului din conductele băilor şi bucătăriilor, produse igienizante – dezinfectante parfumate precum si indicatoare pentru punerea în siguranţă a şantierelor temporare.

20131112_101955-copy

Este clar că asemenea caracteristici sunt pe deplin suficiente pentru a rezolva orice tip de problemă care ne este supusă atentiei, de exemplu: curatarea generala a instalatiilor de evacuare si eliminarea completă a murdăriei din decantoarele acestora, curăţarea sifoanelor, curăţarea şi desfundarea coloanelor de evacuare wc-uri, bucătării, ape pluviale, curăţarea foselor biologice şi imhoff, deschiderea canalelor de scurgere, a grilajelor, a gurilor de canalizare, a tuburilor, eliminarea cimentului solidificat şi a rădăcinilor intrate, întreţinerea instalaţiilor de epurare, curăţarea şi întreţinerea instalaţiilor industriale, a fântânilor-arteziene, pasaje de autostradă / feroviare / aeroportuare, asistenţa pe şantiere inclusiv de mari dimensiuni.

Se poate interveni cu autocisterne „combinate” care permit să se încarce până la 12 Mc de nămoluri şi 5- 10-12-16-23 mc de apă de utilizat pentru curăţare; de asemenea este posibilă reglarea manuală a separatorului interior al cisternei pentru a mări capacitatea de încărcare.

20121124_162946-copy

Acest departament reprezinta
actiunea de golire a diferitelor recipiente cum ar fi:

  • Fose ecologice,
  • Haznale,
  • Bazine etans vidanjabile,
  • Fose septice,
  • Serviciu realizat cu ajutorul autospecialelor de ultima generatie dotate cu pompe de vid.


………………………………………………………………..| vidanjarea bazinelor antiincendiu PSI |

Vidanjarea apelor uzate si/sau evacuarea acestora in reteaua publica de canalizare poate fi realizata numai de catre persoane fizice sau juridice autorizate (« operator economic ») care au incheiat un contract de preluare a apelor uzate vidanjate cu Statia de Epurare, iar serviciul  de vidanjare si transport sunt asigurate  numai cu autospeciale de vidanjare,  carora le-a fost emis permisul de descarcare al apelor uzate vidanjate.

vidanjarea apelor menajere
| vidanjarea apelor menajere |                     | vidanjarea separatoarelor de hidrocarburi |

Pentru a respecta toate normativele de mediu, apele uzate se colecteaza de la generator numai in baza unui buletin de analize prelevat de catre un operator autorizat, si dus apoi in maxima siguranta la laboratoarele de incercari.

 

 

 

În contractul încheiat cu staţia de epurare sunt prevăzute condiţiile de calitate pe care trebuie să le îndeplinească apele uzate vidanjate ce trebuie să fie conforme cu Normativul NTPA 002 pentru a fi preluate în reţeaua publică de canalizare, şi locurile din reţeaua publică de canalizare în care este permisă evacuarea apelor uzate vidanjate. Permisul de descărcare a apelor uzate se emite pentru fiecare autospecială de vidanjă care se află în proprietatea sau în folosinţa operatorului economic şi este utilizat pentru vidanjarea şi transportarea apelor uzate în staţie. 


20131112_100418-copy

Facebook Comments

comments