Un serviciu util cu adevărat tuturor, organizat de noi pentru curăţarea străzilor, pieţelor, curţilor,
halelor şi şantierelor în general, permiţând oricărui utilizator să-şi satisfacă propriile necesităţi; de asemenea, datorită punerii la dispoziţie a indicatoarelor specifice şi utilizării fanioanelor stradale, ne permite să curăţam de la cea mai mică curte până la cea mai mare urbanizare, cu deplina respectare a normativului în vigoare.

 

Măturătoare-auto mecanică de mare viteză, cu mături rotative şi braţ extensibil pentru curăţarea şi aspirarea prafului de pe suprafeţe mari, acest mijloc are o capacitate de încărcare de 5 Mc şi are o suprafaţă filtrantă de 22 mp. Fiind vorba de un mijloc de ultimă generaţie, datorită şi sistemului său unic mecanic-aspirant, poate opera întotdeauna cel mai eficient, indiferent de dificultatea aplicaţiilor şi de condiţiile atmosferice. Este dotat şi cu patru roţi de direcţie care evită împrăştierea reziduurilor la luarea curbelor şi reduc raza de virare; poate descărca până la 2,20 m înălţime;

 

Tocmai datorită capacităţii şi tipologiei de aplicare diferite, interacţiunea acestora combinată oferă cel mai bun rezultat. O intervenţie de acest fel permite, de exemplu, curăţarea curţilor private unde s-a efectuat asfaltare sau paviment sablat, a străzilor, parcărilor, curţilor sau lotizărilor care ar trebui să fie supuse vopsirii pentru indicatoarele stradale orizontale (pe o suprafaţă curată vopseaua are o priză mai eficace şi mai de durată), spălarea halelor (la interior şi la exterior) a căror pardoseală ar putea avea pete grase şi uleioase şi în general orice şantier, chiar şi de mari dimensiuni, pentru întreţinerea asfaltului.

[/et_pb_text] [/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Facebook Comments

comments